Over Hannemans

Eigenzinnig hout.

Bij Hannemans leggen we, sinds 2014, onze focus op handgemaakte meubels die leven in huis brengen. Dit doen we met eigenzinnige houtproducten en een vaste collectie meubels. Daarnaast realiseert Hanne ook inbouwkasten en maatmeubels bij je thuis. Op onze instagram-pagina kan je alle recente projecten volgen, neem gerust een kijkje.

Eigenzinnig interieur.

Hanne breidt haar team nu uit! Om extra aandacht te kunnen geven aan het ontwerpen van maatkasten en volledige interieurs. Of je nu een volledige make-over wil of een specifieke ruimte opnieuw wil bekijken, team Hannemans staat voor je klaar.

Onze interieurontwerpen en realisaties zijn herkenbaar, eigenzinnig en volledig op jouw maat.

We voelen bij Hannemans dat er vraag is naar eigenzinnige interieurontwerpen, vandaar dat je vanaf nu bij ons terecht kan voor:

  • totaalinrichting en uitvoering: We nemen het volledige proces in handen en zorgen ervoor dat jouw interieur wensen werkelijk worden. Van ontwerp tot uitvoering, met extra aandacht voor maatkasten, waarbij we op maat gemaakte opbergoplossingen creëren die perfect passen bij jouw ruimte en behoeften.
  • Ontwerp per ruimte: de keuken, badkamer of een andere specifieke ruimte die herzien mag worden. Ook voor een interieurontwerp met hergebruik en upcyclen van bestaande meubels ben je bij ons aan het juiste adres.
  • Styling van een ruimte: we ‘overgieten’ je interieur met een herkenbare Hannemans-saus, waarbij we kleuren, accessoires en decoratieve elementen selecteren die de gewenste sfeer en unieke stijl creëren. Een recept voor een uniek en eigenzinnig interieur.
  • Interieurscan: we analyseren jouw huidige interieur en geven ons advies bij je thuis.
  • Verlichting: we selecteren en positioneren de juiste verlichting om de gewenste sfeer en functionaliteit te bereiken
  • Kleur: met ons kleuradvies kiezen we samen de kleuren die passen bij jouw stijl en de gewenste sfeer in de ruimte.

Wil je meer weten over onze eigenzinnige interieurs?

Of zou je graag een vrijblijvende offerte willen aanvragen?

Aarzel niet om contact op te nemen:

hanne@hannemans.be

Hanne +32(0)472 66 95 92

Lieselotte: +32(0)478 60 86 12

Neem contact op

Op zoek naar inspiratie?

Volg me op InstagramVolg me op Facebook